Sök  

Hemsidor och webbproduktion

Hemsida, webbsida, webbplats, sajt, webbsajt, webblösning... kärt barn har många namn! Idag är hemsidan den viktigaste marknadskanalen för många företag. Har man ingen hemsida så finns man inte.

Publiceringsverktyg, CMS

De allra flesta webbplatser är idag inte statiskt hårdkodade utan istället baserade på ett publiceringsverktyg, ett CMS. De allra flesta vill själva ha kontrollen över sin hemsida. Med hjälp av Viaducts egenutvecklade publiceringsverktyg Readyonet, så uppdateras webbplatsen enkelt och kostnadseffektivt direkt via webbläsaren. Du behöver ingen särskild programvara installerad på din dator utan det räcker med en webbläsare och en internetuppkoppling.

Våra hemsidor byggs alltid enligt en grundstomme, där vi tar fram en webbdesign och anpassar skalet efter din grafiska profil och dina önskemål. Det är sedan enkelt att bygga ut din hemsida efter hand med ytterligare komponenter utifrån de behov som verksamheten kräver. Exempel på tillägg till hemsidan kan vara webshop, intranät, kalender, bildhantering, eller nyhetsfunktioner.

Våra webblösningar har även bra stöd för att kunna göra sökmotoroptimering (SEO) på dina nyckelord. Vi kan även anpassa webbplatsen till ett format som passar de flesta mobiltelefoner, ex. iPhone och Android. Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att bygga en webbapp.

I mån av resurser kan vi även bygga lösningar i CMS som Wordpress eller Joomla för de kunder som hellre vill ta hand om driften på egna servrar. Dock brukar vi i regel alltid föreslå vårt eget system Readyonet i första hand.