Sök  
Bygg en webshop hos Viaduct webbyrå

Webshop

Drömmer du också om att sälja varor på nätet? Kanske har du den där perfekta affärsidén som du skulle vilja prova med hjälp av en webshop?

E-butik, webbshop, webbutik, e-butik... även här finns det många namn som beskriver samma sak. Allt handlar oftast om e-handel riktad mot konsumenter, business-to-consumer, B2C.

Standardlösning eller skräddarsydd

När du väljer att bygga din webbutik hos Viaduct så kan du antingen bygga den på våra standardmoduler som ingår i publiceringsverktyget Readyonet, eller så gör vi något som är helt skräddarsytt. Har du egna idéer om hur du vill bygga din webshop som inte passar så bra med många standardtjänster som finns på marknaden idag så är Viaduct den perfekta samarbetspartnern.

Att tänka på när du ska öppna en webshop

När du ska bedriva e-handel finns det många saker att tänka på. Vår webbutikslösning innehåller delar som hanterar order, kundregister, produktregister, kundgrupper och kundtyper. Vi har även stöd för olika betalnings- och leveranssätt, moms och valutor, lagerhantering och kopplingar mot återförsäljare.

Kortbetalning

Vi kan länka ihop din webbshop med kortbetalning (bankkort och kreditkort) mot flera av de stora tjänsterna, exempelvis Paypal och Dibs. Vi har valt att inte integrera någon betallösning i grunden utan vi hjälper dig välja den mest kostnadseffektiva lösningen genom att jämföra olika.

Fakturalösningar

Din e-butik kan även länkas mot en fakturalösning. Vi har exempelvis byggt kopplingar mot Klarna och Svea Ekonomi.

Transporttjänster

Våra webbutiker kan även ha stöd för transporttjänster mot exempelvis Posten, Bring, DB Schenker, DSV och DHL via kopplingar som Unifaun Online.

Integrera med ditt affärssystem

Viaduct har även kunskaper om flera av våra mest vanliga affärssystem så vi kan med största sannolikhet även hjälpa dig att bygga integrationer mellan dessa och din webbshop. Här går det att bygga både direktförbindelser eller funktioner för export och import som körs manuellt.