Sök  
Onsdag, 27 November 2013

Använd twitter som nyhetsflöde på din webbsida!

Twitter kan användas på många olika sätt och i många olika syften. Ett bra användningsområde är som nyhetsflöde på din webbsida. Vi visar hur du gör.
Twitter-fågelTwitter är ett smidigt sätt att skriva korta snabba poster, till exempel om vad som händer i ditt företag just nu. Det är också lätt att lägga in ditt twitter-flöde på din hemsida. Då syns automatiskt dina senaste twitter-poster på din hemsida och blir som ett nyhetsflöde.

Så här lägger du in ditt twitter-flöde på din webbsida:

  1. Logga in på ditt twitterkonto och gå till inställningar (kugghjulet uppe till höger).
  2. Klicka på "Widgets" i menyn.
  3. Klicka på "Skapa ny".
  4. Fyll i de olika fälten för att ändra utseendet på ditt twitterflöde.
  5. Klicka på "Skapa widget". Nu får du en kod.
  6. Klistra in koden där du vill att flödet ska synas på din webbsida. I Readyonet skapar du en vanlig artikel och klistrar in koden i fältet för text.

På det här sättet behöver du bara skriva dina nyheter på ett ställe, men de visas på två ställen, både på twitter och på din webbsida.
På twitter kan vem som helst följa dig utan att du behöver godkänna det, och genom att du använder hashtaggar # så kan dina inlägg dyka upp när andra söker på just de taggarna. Så försök vara lite smart när du skriver dina twitter-poster och använd taggar som du tror andra söker på för att få bra spridning.

Infoga ditt twitterflöde på din webbsida
Skrivet av Frida kl. 08:11
Etiketter: twitter, twitterflöde,

Dela inlägget med andra:
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer