Sök  
Tisdag, 4 November 2014

Därför ska du anlita en webbyrå och inte grannens grabb när du bygger en hemsida

- Om varför det är så viktigt att anlita en professionell webbyrå när du ska ta fram en ny hemsida.
Du behöver en ny hemsida till ditt nystartade företag och funderar på vart du ska vända dig. Du vet att grannens grabb är duktig på datorer och teknik, så du frågar honom om hjälp. Det kan verka som en bra idé till en början, men brukar sällan bli bra i längden.

Inom många andra områden i ditt företagande tar du hjälp av professionella yrkesmän, så borde du inte göra det även när det gäller din hemsida?

Tänk såhär. Att anlita en webbyrå i stället för att bygga en hemsida själv är samma sak som att anlita en hantverkare för att renovera ditt kontor i stället för att göra det själv.

Det kan vara dyrt, och kännas onödigt när man vet att man antagligen skulle klara av att göra det själv. Men det blir säkert både mer riktigt utfört och ett snyggare resultat om du låter yrkesmän ta hand om det.

Det du betalar för är deras erfarenhet och kunskap, du vet att jobbet blir ordentligt gjort, det blir snyggt och det håller.

Skulle något hända har hantverkarna en försäkring, och om någon blir sjuk kan de skicka en kollega i stället så att jobbet ändå blir klart inom planerad tid.

Och det kan ju också vara väldigt skönt att slippa göra jobbet själv så att du kan ägna din tid åt annat som du tycker är roligare eller som du är bättre på. Eller hur?

Tänk dig att du ändå väljer att anlita grannens grabb för att bygga din hemsida. Vad händer om du vill bygga ut den med avancerade funktioner som han inte klarar av, eller om han bara inte har tid eller lust att hjälpa dig längre? Vad händer om några år när han har flyttat långt bort för att studera på en högskola? Du vill uppdatera din hemsida men vet inte hur man gör. Du försöker ta hjälp av någon annan men de kan inte logga in för du har inga inloggningsuppgifter.

Om du anlitar en stabil och trygg webbyrå så finns de alltid där för att svara på dina frågor, och de kan hjälpa dig att utveckla webbsidan längre fram i tiden. Även om just din specifika kontaktperson slutar eller blir sjuk, så finns företaget kvar.

Därför ska du anlita en riktig webbyrå när du bygger en ny hemsida!
Skrivet av Frida kl. 10:22
Etiketter: webbyrå, hemsida, göra själv,

Dela inlägget med andra:
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer