Sök  
Arbetsförmedlingen, PostNord Strålfors, Viaduct

Arbetsförmedlingen, PostNord Strålfors och Viaduct

Sedan början av 2018 har vi på Viaduct deltagit i projekt lett av Arbetsförmedlingen och PostNord Strålfors som syftar till att öka antalet leverantörer som kommunicerar med Arbetsförmedlingen elektroniskt. Detta gäller när leverantörerna skickar priskatalog till Arbetsförmedlingen, tar emot order, samt skickar ordersvar och faktura.

Från 1 april gäller dessutom nya lagar som kräver att leverantörer skall fakturera alla inköp elektronisk vilket har krävt extra insatser av samtliga inblandade. Här räknas inte pdf eller skannade fakturor som elektroniska.

Vi på Viaduct har bidragit dels med webbaserade verktyg för Arbetsförmedlingen, PostNord Strålfors och för de leverantörer som saknar egna system. Men även deltagit aktivt i projektet för att informera och implementera elektronisk kommunikation mellan Arbetsförmedlingen och leverantörerna.

Viaduct har fått jobba med väldigt kvalificerade partners under detta spännande projekt som kommer att fortsätta under hela 2019.

Resultatet av detta projekt blir effektiv, miljövänlig och säker kommunikation mellan Arbetsförmedlingen och deras leverantörer. Samt att den nya lagen uppfylls.

Verktyg:
- Viaduct Onboarding
- Viaduct Leverantörsportal för e-handel/e-faktura

www.arbetsformedlingen.se
www.stralfors.se

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer