Sök  

Status på EU-projektet POOL-TSPs

Sedan första 1 juni 2018 har vi på Viaduct deltagit i ett av EU co-finansierat projekt tillsammans med 10 andra företag i Europa. Projektet avslutas den 30 juni 2019 och då skall vi ha anpassat våra lösningar för elektronisk faktura till den nya EN-standarden samt infört AS4-protokollet för kommunikation.

Då lagen om e-faktura för offentlig sektor i hela Europa börjar att gälla i april och det att e-faktura mot offentlig sektor i Sverige är obligatorisk från 1 april 2019, ligger vi bra till i projektet. Vår AS4-uppsättning har blivit validerad och godkänd av OpenPEPPOL och våra Conformance Tester mot EU/CEF enligt EN har även fått OK.

Fakturaformatet PEPPOL BIS Billing 3.0 (del av EN) är sedan en tid tillbaka i produktion, både för oss själva på Viaduct och för våra kunder.

Nu när vi går in i slutfasen av projektet kommer vi att avsluta olika förbättringar på våra webblösningar för e-faktura, samt genomföra avslutande tester med övriga medlemmar i projektet och CEF/EU.

Läs mer om projektet POOL-TSPs

Co-financed by the Connecting Europe Facility of the Euroean UnionLMT - Leading Management Technology GroupPOOL-TSPsUniversitat De València


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer