Sök  

EU-projektet AS4EDI - CEF Connectivity Test nu genomfört och godkänt

Som vi tidigare annonserat deltar Viaduct i ett europeiskt samarbetsprojekt - AS4EDI - i syfte att införa det nya kommunikationsprotokollet AS4. Projektet, som är delfinansierat av EU, genomförs tillsammans med 5 andra Accesspunkter i Europa. Övriga projektdeltagare kommer från Belgien, Finland, Nederländerna, Frankrike och England och projektet drivs under ledning av Universitetet i Valencia och LMT group.

Vi har nu testat vår AccessPunkt (AP) mot CEFs (Connecting Europe Facility) testbädd för detta. Vi använder produkten Oxalis i vår AP och testerna genomfördes med den senaste versionen av Oxalis. Testerna genomfördes med godkänt resultat och vi är nu en certifierad AP hos CEF för kommunikation med AS4.

Projektet AS4EDI handlar om att verifiera att kommunikationen sker med AS4 och enligt standardiserad profil. Dels ska kommunikationen verifieras mot en testmiljö hos CEF. Denna test är nu alltså genomförd och godkänd. Därefter ska verifierande tester i projektgruppen ta vid och kommunikationstester planeras nu mot de övriga deltagande accesspunkterna i projektet.

Läs mer om projektet på LMT groups hemsida

Co-financed by the Connecting Europe Facility of the Euroean UnionLMT - Leading Management Technology GroupUniversitat De València
Detta är Viaducts egna innehåll och återspeglar inte nödvändigtvis Europeiska unionens formella material och åsikter.