Sök  
Viaduct - partner för e-handel, EDI, PEPPOL, webbshop
Din kompletta partner för elektroniska affärer

Viaduct

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webbshop och elektronisk handel känner vi oss trygga!

Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Genom åren har vi även arbetat en del med offentlig sektor.

Om ni är ett företag eller organisation som vill införa elektronisk affärskommunikation, ansluta nya relationer eller bygga en webbshop så har vi en lösning för er.

Läs mer om Viaduct
Viaduct - PEPPOL Access point - certified provider

Är ni redo för PEPPOL?

Viaduct har lösningar för offentlig sektor och de leverantörer som gör affärer med dessa organisationer. Vi är en certifierad accesspunkt för PEPPOL och hanterar lagkravet om e-faktura till offentlig sektor som gäller från 1 april 2019.

Kontakta Viaduct för mer information!

Viaduct deltar i europeiskt samarbete!

European Commission har tilldelat medel till ett europeiskt projekt under ledning av Universitetet i Valencia, Spanien. Projektets syfte är att deltagarföretagen skall införa den nya fakturastandarden "European Norm" i sina e-fakturalösningar. Den nya standarden blir obligatorisk för offentlig sektor under 2019.

Vi på Viaduct är ett av 11 företag som kommer från Norge, Sverige, Belgien, Nederländerna, Danmark, Irland, Island och Italien och som samverkar i detta projekt under ledning av LMT Group från Spanien.

Se mer information på projektets gemensamma hemsida LMT Group - Projekt Pool TSPs
Viaduct - PEPPOL Access point - certified provider

PEPPOL - accesspunkt

Viaduct är en certifierad accesspunktsleverantör för det europeiska konceptet PEPPOL som förvaltas av den icke vinstdrivande organisationen OpenPEPPOL där Viaduct är aktiva medlemmar.
Exempel på referenser:
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer