Sök  

Sjöbloms

Sjöbloms har sedan 1989 tillverkat och sålt olika typer av behandlingsbänkar. Företaget som grundades 1948 och har varit ledande leverantör av medicinska möbler och sjukvårdsutrustning sedan 1970-talet.

Viaduct som står för både teknik och webbdesign har utvecklat en mobilanpassad webbshop åt Sjöbloms. Lösningen är baserad på plattformen Readyonet.

Urban Johansson på Sjöbloms berättar själv om uppdraget:


Vi beställde en ny hemsida från Viaduct med integrerad webbshop. När vi valde leverantör så halkade Viaduct in på slutet och redan vid vårt första möte med Andreas Arnström kändes allt rätt. Han visste vad han talade om.

Jag har bara positivt att säga om Viaduct. De har varit fantastiska! Snabba, hjälpsamma och genererösa och har inte bara gjort det vi bett om utan varit kreativa och tänkt till själva. Tidsplanen höll de och att vi inte är riktigt klara än beror på att vi själva varit långsamma.

Just nu är vi mitt uppe i processen och det ena företaget är klart och publicerat. Vi är jättenöjda och kommer bli ännu nöjdare när resten är klart. Alla funktioner som vi beställt och det utseendet som vi ville ha på hemsidan har vi fått.

Viaduct har varit väldigt bra!

Urban Johansson - Sjöbloms


www.sjobloms.com

Kunduppdrag