Sök  

Viaduct webbyrå

Viaduct AB har sedan 1997 funnits som webbyrå i Eskilstuna, så ren webbproduktion har vi många års erfarenhet av. Genom åren har vi jobbat med hundratals webblösningar - allt ifrån enklare hemsidor till mer avancerade webbsystem. Vår styrka ligger i att bygga helt skräddarsydda lösningar där allt är anpassat helt efter kundens egna önskemål.

Elektronisk affärskommunikation

Viaducts webbyrå är ett delområde på Viaduct AB. Vårt huvudområde är elektronisk affärskommunikation mellan kunder och leverantörer, e-handel, e-fakturor och EDI. Affärslösningar på webben för business-to-business.
Läs mer på Viaducts huvudsida

Publiceringsverktyg

Många vill själva ha kontroll över sin egen webbplats för att enkelt kunna byta text, bilder och bygga om strukturen. Därför bygger man i princip alltid webblösningar nuförtiden baserat på ett publiceringsverktyg (CMS). De flesta lösningar bygger vi på vår egen plattform Readyonet™ med drift på vårt eget webbhotell.
Historiskt har vi även då och då gjort rena konsultjobb i andra system som exempelvis Wordpress™ och Joomla™, men det är idag inte vårt huvudfokus.

Support

I våra egna lösningar så ingår alltid telefon- eller mailsupport vardagar 8-17. Det går även bra att boka ett möte för att träffa oss ifall du behöver bolla idéer. Vi försöker alltid ha en nära kontakt med kunden.

Våra kontor i Eskilstuna och Örnsköldsvik

Huvudkontoret finns i Eskilstuna och vi har även ett lokalt kontor i centrala Örnsköldsvik sedan slutet av april 2014.
Webbyrå Eskilstuna Webbyrå Örnsköldsvik

Strängnäs och Stockholm

Sedan tidigare har vi nätverkat en hel del både i Stockholm och Strängnäs och vi har även partners där som mer eller mindre jobbar som återförsäljare åt oss. Med tanke på att avståndet är så kort och kommunikationerna är så bra till dessa städer så kan Viaduct vara ett lämpligt alternativ som webbyrå för företag i området.
Webbyrå Strängnäs Webbyrå Stockholm

Kontakta oss

Viaduct AB
Bruksgatan 8A
632 20 ESKILSTUNA

Tel. 016-14 74 00
info@viaduct.se
Viaduct AB
Strandgatan 9A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Tel. 0660 - 124 10
info@viaduct.se

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig!


E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer