Sök  
Allt från EDI till systemutveckling!

Tjänster

Vi hjälper er att kommunicera elektroniskt med era kunder och leverantörer och skapar smart administration! Som företag vill ni självklart att interaktionen och transaktionerna med kunder och leverantörer ska fungera smidigt och felfritt med fullständig kontroll – oavsett om det handlar om fakturering, leverantörsfakturor, orderhantering eller hela inköps-, handels- och logistikflöden.
Vi hjälper er att skapa integrerade affärsflöden mellan er och era handelspartners så att ni sparar tid och resurser, minimerar felaktigheter och ökar tillgängligheten till er data. Vi är en av Sveriges mest erfarna konsulter inom EDI-området (elektronisk affärskommunikation) och har hjälpt företag ända sedan 1990-talet. Vi ser till att automatiseringen av er administration sker utifrån en tydlig analys och målbild samt att standarder och lagkrav följs.

Genom vår modulbaserade plattform Edionet garanterar vi en smidig övergång där vi sköter såväl implementering, onboarding och drift. Vår lösning är nyckelfärdig men våra experter kan också hjälpa er att integrera och skräddarsy plattformar utifrån era specifika affärsbehov.


Elektronisk affärskommunikation

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webbshop och elektronisk handel känner vi oss trygga. Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och har sedan början på 90-talet arbetat med det mot stora kunder som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Oavsett om ni idag är ett mindre eller större företag som vill införa elektronisk affärskommunikation så har vi en lösning för er.
Läs mer om e-handel

Systemutveckling

Fakturahotell, konfiguratorer, ärendehanteringssystem och intranät är exempel på kundspecifika uppdrag vi har levererat till företag som Postnord/Strålfors, KPS, Sparbanken Rekarne och Dekra. Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att bygga en skräddarsydd lösning för er verksamhet.
Läs mer om systemutveckling

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger