Sök  
Allt från EDI till webb och mobilappar!

Tjänster

Vi hjälper er att kommunicera elektroniskt med era kunder och leverantörer!

Elektronisk affärskommunikation

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webbshop och elektronisk handel känner vi oss trygga. Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och har sedan början på 90-talet arbetat med det mot stora kunder som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Oavsett om ni idag är ett mindre eller större företag som vill införa elektronisk affärskommunikation så har vi en lösning för er.

Marknadskommunikation

Idag är hemsidan den viktigaste marknadskanalen för många företag. Har man ingen hemsida så finns man inte. Viaduct har i nästan 20 års tid hjälpt hundratals företag att förbättra sin synlighet på Internet genom att bygga bra webblösningar.

Systemutveckling

Fakturahotell, konfiguratorer, ärendehanteringssystem och intranät är exempel på kundspecifika uppdrag vi har levererat till företag som Postnord/Strålfors, KPS, Sparbanken Rekarne och Dekra. Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att bygga en skräddarsydd lösning för er verksamhet.

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer