Sök  

Två veckor kvar av projektet Pool-TSPs - sammanfattning och rapportering

Sedan den 1 juli 2018 har vi varit med i ett europeiskt projekt som kallas POOL-TSPs. Det förvaltas av universitetet i Valencia i samarbete med LMT-gruppen i Spanien. Projektet finansieras av den Europeiska Unionen och det finns 10 olika företag från Norge, Sverige, Belgien, Nederländerna, Danmark, Irland, Island och Italien som deltar i projektet.

Vi går nu in i projektets sista två veckor, med slutlig testning mellan projektets medlemmar och slutrapport om vad som uppnåtts. Tidsredovisning, kostnader, spridningsrapport och teknisk rapport är en del av den information som behöver levereras till den Europeiska Unionen som bevis på arbetet.

Det vi vet just nu är att vi har uppdaterat våra lösningar så att de kan hantera de tekniska kraven på den europeiska normen för e-fakturering. Det betyder att våra kunder kan skicka och ta emot e-fakturor med UBL 2.1 och CEFACT/CII-syntaxen och även använda AS4-protokollet för kommunikation.

Tack vare stöd från universitetet i Valencia, LMT-gruppen och våra medarbetare i projektet tror vi att vi har uppfyllt alla de kriterier som Europeiska Unionen ställt gällande projektet.

Vi korsar våra fingrar och väntar på det slutliga beslutet under hösten.

Läs mer om projektet POOL-TSPs

Co-financed by the Connecting Europe Facility of the Euroean UnionLMT - Leading Management Technology GroupPOOL-TSPsUniversitat De València


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer