Sök  

Samarbeten och partnerskap

Viaduct har en strategisk syn på partnerskap och arbetar brett för att nå maximal nytta i relationen. Våra relationer med affärspartners är nära anknutna men också okomplicerade. Vår strävan är att gå mot samma mål och vara lyhörda för att utveckla tjänster och nå potentiell marknad på ett innovativt och effektivt sätt. Vårt mål är att hitta den optimala mixen av samarbete där våra gemensamma insatser skapar nytta för slutkunden oavsett storlek eller sektor.
Tjänstepartner
Genom långtgående samarbeten med ERP-leverantörer har Viaduct lyckats bygga upp en gedigen erfarenhet i hur vi kommunicerar genom flertalet ERP-system. Några framstående ERP-system som vi är vana att jobba med är Monitor, Infor M3 och Visma, men listan kan göras lång. Vi letar alltid efter nya kontakter som kan stärka mervärdet i Viaducts tjänster genom gemensamma kunder - oavsett om ert bolag är leverantör eller implementatör av ERP-system.

Kund-partner
Flera av våra långtgående affärspartnerskap har börjat med en kund-leverantörsförhållande. Allt eftersom har vissa kunder och konsultfirmor utvecklats till har något mer omfattande där våra partners både kompletterar tjänsteutbudet och funktionaliteten likväl som agerar underleverantör. Viaduct agerar antingen i bakgrunden eller tar lead mot marknaden.

Teknikpartner
Många kontakter blir det med åren. Vi har goda relationer med många ERP-konsulter inom de flesta framstående affärssystemen på marknaden, vilket innebär att vi i många fall har erfarenhet av att arbeta med just ert affärssystem. Vi vill alltid förbättra och förnya oss och håller alltid dörren öppen för nya dialoger och samarbeten.

Kontakta oss!


E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:
Ange säkerhetskoden som visas till höger