Sök  
Anslut leverantörer!

EDI för inköpare

Som företagare, myndighet eller kommun vill du troligen arbeta så effektivt som möjligt med dina leverantörer och därmed gärna kommunicera elektroniskt - om du inte redan gör det. Du vill sannolikt realisera de besparingar som det medför att ersätta dagens, till stora delar, manuella administration med nyare rutiner. Du vill antagligen också få bättre kontroll och styrning i dina beställnings- och fakturarutiner.
Genom att använda Viaduct som partner för elektronisk kommunikation kan du, om du vill, få stöd i hela processen, allt från egen teknik till att införa leverantörer (se också Leverantörsanslutning) och om behov finns också erbjuda leverantörer lösning om de saknar egen.
Det fungerar alltså att etablera EDI mot leverantör båda om ni båda har/inte har en egen EDI-lösning. Konceptet kan anpassas efter de behov ni har.

De olika modulerna i Viaducts EDI-koncept kan användas på olika sätt/olika nivåer beroende på behovet, snabb uppstart genom att endast använda ett webbgränssnitt men full nytta och effektivisering genom att integrera kommunikationen med sitt egna befintliga affärssystem. Alla möjligheter finns, dina behov styr. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger