Sök  
Kommunicera effektivt med era leverantörer!

EDI för inköpare

Som inköpare vill ni troligtvis arbeta så effektivt som möjligt med inköpsprocessen både mot era stora som små leverantörer. Förmodligen också ersätta det manuella arbetet, automatisera och kommunicera elektroniskt - om ni inte redan gör det. En sådan förändring kommer sannolikt leda till besparingar och att ni får effektivare och säkrare rutiner.

Leverantörsportal

För er som har många leverantörer kan en leverantörsportal vara ett utmärkt verktyg. Viaducts webblösning har stöd för hela affärsprocessen från order till faktura. Vi har även stöd för hantering av priskataloger där leverantören själv kan ladda upp sitt artikelregister via en fil till webbgränssnittet.

Partner för e-handel

När ni har Viaduct som partner för e-handel och elektronisk kommunikation kan ni få stöd i hela affärsprocessen, allt från teknik till att införa leverantörer. Om behov finns så kan Viaduct också erbjuda era leverantörer en egen lösning. Vi är flexibla och kan anpassa vårt koncept efter behov.

De olika modulerna i Viaducts koncept för e-handel och EDI kan användas på olika sätt och nivåer beroende på ert behov. Det går att göra en snabb uppstart genom att endast använda ett webbgränssnitt, men även utveckla till full nytta och effektivisering genom integration med ert befintliga affärssystem. Alla möjligheter finns och dina behov styr.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger