Sök  
Viaduct - partner för e-handel, EDI, PEPPOL, webbshop
Din kompletta partner för elektroniska affärer

Ahlsell väljer Viaduct som EDI-partner


Viaduct har fått förtroendet att leverera Ahlsells WebbEDI-portal. Portalen hjälper Ahlsells leverantörer att kommunicera elektroniskt och automatiserat med order och ordersvar, vilket spar mycket tid och förenklar administrationen.

Läs vidare...

Viaduct - broschyr

Läs gärna vår företagsbroschyr. Foldern är bläddringsbar direkt här på webben men kan även laddas ner som PDF.Viaduct

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webshop, B2B och elektronisk handel känner vi oss trygga!
Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Genom åren har vi även arbetat en del med offentlig sektor.

Om ni är ett företag eller organisation som vill införa elektronisk affärskommunikation, ansluta nya relationer eller bygga en webbshop så har vi en lösning för er.

Läs mer om Viaduct

Viaducts VD vinner ärofyllt pris


Under regionsfinalen för Svealand EY - Entrepreneur of The Year Sweden 2020 fick vår VD Ann Nyström ta emot pris för årets kvinnliga stjärnskott med motiveringen:

"Priset går till en entreprenör som med en stor portion ödmjukhet, kombinerat med ett tydligt och väl kommunicerat ledarskap, älskar att lösa problem i nära samarbete med sina kunder. Kunder som många gånger är betydligt större än den egna verksamheten. Men med den utpräglade tävlingsinstinkten som årets kvinnliga stjärnskott drivs av ska ingen bli förvånad om hennes verksamhet både växer ikapp och förbi sina kunder."

Vi på Viaduct AB är oerhört stolta över utnämningen!

Viaduct i Affärsliv

Viaduct är med i Eskilstuna Kurirens tidning Affärsliv med ett reportage 21 oktober 2020.

Läs artikeln som PDF

Foto: Joakim Serrander

Information gällande Coronaviruset (COVID-19)

Digitala tjänster är otroligt viktiga för dagens samhälle i den tid vi nu befinner oss. Att du och dina kollegor kan använda Viaducts levererade lösningar utan driftstörningar och med support i världsklass är väldigt viktigt för oss! Därför vill vi med anledning av Coronaviruset (COVID-19) informera om att vi har processer, rutiner och medarbetare på plats för att fortsätta leverera våra tjänster utan avbrott.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående detta.

Vi växer och söker fler duktiga medarbetare!

Vi letar ständigt efter drivna och talangfulla personer inom systemutveckling,
logistik, projektledning, support, design, försäljning och marknadsföring.

Vi har som mål att växa ytterligare, bara vi hittar de rätta personerna för vårt team.

Läs mer om hur du söker jobb på Viaduct!

Peppol - accesspunkt

Viaduct är en certifierad accesspunktsleverantör för det europeiska konceptet Peppol som förvaltas av den icke vinstdrivande organisationen Peppol där Viaduct är aktiva medlemmar.

Europeiskt samarbete

Sedan 1 juli 2018 har vi på Viaduct medverkat i olika europeiska samarbeten under ledning av Universitetet i Valencia och företaget LMT Group.

Se mer information följande länk Europasamarbete
Exempel på referenser: