Sök  
Viaduct - partner för e-handel, EDI, PEPPOL, webbshop
Din kompletta partner för elektroniska affärer

Vad är PEPPOL?Offentlig sektor har sedan ett par år tillbaka varit användare av PEPPOL som medfört att leverantörer måste kunna skicka e-fakturor i PEPPOL BIS Billing 3 standard. Nyfikenheten kring PEPPOL sprider sig nu även till övriga branscher och sektorer i en ökad grad. Tekniken och fördelarna med PEPPOL bygger på tydligare standarder vilket gör det möjligt att hålla ned kostnaden samtidigt som det är möjligt att söka och lägga till nya parter från en adressbank.

Läs vidare

Kommunicera digitalt med alla


Även om standardisering och tillgänglighet av lösningar för digital affärskommunikation (EDI) har ökat är det fortfarande så att många anser det vara för dyrt och krångligt att komma i gång. Det gör att företag som har investerat i digital affärskommunikation inte når ut till alla handelsparter och därmed inte får ut maximal vinning av sin investering. Ett alltför vanligt följdscenario är att man fastnar i en administrativ rundgång där mycket tid fortfarande behöver läggas på att information distribuerade kommunikationssätt.

Läs vidare...

Viaduct

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webshop, B2B och elektronisk handel känner vi oss trygga!
Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Genom åren har vi även arbetat en del med offentlig sektor.

Om ni är ett företag eller organisation som vill införa elektronisk affärskommunikation, ansluta nya relationer eller bygga en webbshop så har vi en lösning för er.

Läs mer om Viaduct

Läs vår guide hur ni kommer igång med EDI - Digital affärskommunikation

Vilka fördelar kan EDI (digital affärskommunikation) bidra med i er verksamhet? Vi har flertalet välkända referenser som kan vittna om att listan av positiva effekter kan göras lång tack vare mångsidighet och flexibilitet. Våra molnbaserade lösningar skapar förutsättningar för de flesta typer av kommunikation, oavsett om det är med kunder eller leverantörer - Viaduct hjälper er komma i gång på ett effektivt och skalbart vis på er resa mot ökad digitalisering.

Läs vidare...

Peppol - accesspunkt

Viaduct är en certifierad accesspunktsleverantör för det europeiska konceptet Peppol som förvaltas av den icke vinstdrivande organisationen Peppol där Viaduct är aktiva medlemmar.
Exempel på referenser: