Sök  
Viaduct - partner för e-handel, EDI, PEPPOL, webbshop
Din kompletta partner för elektroniska affärer

Viaduct

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webshop, B2B och elektronisk handel känner vi oss trygga!
Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Genom åren har vi även arbetat en del med offentlig sektor.

Om ni är ett företag eller organisation som vill införa elektronisk affärskommunikation, ansluta nya relationer eller bygga en webbshop så har vi en lösning för er.

Läs mer om Viaduct
Viaduct - PEPPOL Access point - certified provider

Är ni redo för PEPPOL?

Viaduct har lösningar för offentlig sektor och de leverantörer som gör affärer med dessa organisationer. Vi är en certifierad accesspunkt för PEPPOL och hanterar lagkravet om e-faktura till offentlig sektor som gäller från 1 april 2019.

Kontakta Viaduct för mer information!

Viaduct deltar i europeiskt samarbete!

Sedan 1 juli 2018 har vi på Viaduct medverkat i olika europeiska samarbeten under ledning av Universitetet i Valencia och företaget LMT Group.
Dessa samarbeten co-finansieras av EU och flertalet andra företag från Europa medverkar tillsammans med oss.

Se mer information följande länk Europasamarbete
Viaduct - PEPPOL Access point - certified provider

PEPPOL - accesspunkt

Viaduct är en certifierad accesspunktsleverantör för det europeiska konceptet PEPPOL som förvaltas av den icke vinstdrivande organisationen OpenPEPPOL där Viaduct är aktiva medlemmar.
Exempel på referenser:
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer