Sök  
Viaduct - partner för e-handel, EDI, PEPPOL, webbshop
Din kompletta partner för elektroniska affärer

Är ni redo för PEPPOL?

Viaduct har lösningar för offentlig sektor och de leverantörer som gör affärer med dessa organisationer. Vi är en certifierad accesspunkt för PEPPOL och hanterar lagkravet om e-faktura till offentlig sektor som gäller från 1 april 2019.

Kontakta Viaduct för mer information!

Starta webbshop

När ni väljer att starta er webbshop hos Viaduct så kan ni antingen bygga den på våra standardmoduler, eller så gör vi något som är helt skräddarsytt för er verksamhet. Viaduct är experter på B2B, integrationer med andra system och EDI.

Läs mer om att starta webbshop

Viaduct

Med begrepp som EDI, EDIFACT, ODETTE, PEPPOL, e-faktura, webshop, B2B och elektronisk handel känner vi oss trygga!
Vi på Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer. Genom åren har vi även arbetat en del med offentlig sektor.

Om ni är ett företag eller organisation som vill införa elektronisk affärskommunikation, ansluta nya relationer eller bygga en webbshop så har vi en lösning för er.

Läs mer om Viaduct

Peppol - accesspunkt

Viaduct är en certifierad accesspunktsleverantör för det europeiska konceptet Peppol som förvaltas av den icke vinstdrivande organisationen Peppol där Viaduct är aktiva medlemmar.

Europeiskt samarbete

Sedan 1 juli 2018 har vi på Viaduct medverkat i olika europeiska samarbeten under ledning av Universitetet i Valencia och företaget LMT Group.

Se mer information följande länk Europasamarbete
Exempel på referenser:
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer