Sök  

Calix

Calix är en leverantör i fordonsindustrin av främst motorvärme, kupévärme och tillhörande kablage.

Calix använder Viaducts lösning Edionet™ Supplier som EDI-plattform för att på ett effektivt sätt hantera elektroniska affärsflöden med sina kunder. De använder lösningen fullt integrerat med sitt affärssystem (Monitor) mot över 100 av sina kunder.

Elektronisk affärskommunikation är idag en mycket väletablerad grundfunktion i Calix effektiva produktions- och leveransflöde.

Viaduct står även för både teknik och design gällande den mobilanpassade webblösning som Calix använder idag. Lösningen har dessutom stöd för många olika språk. Webbplatsen har även skräddarsydda funktioner för att hämta fordonsinformation från Calix interna databaser. På webbplatsen finns således stöd för att välja rätt motorvärmare till rätt bilmodell.

Johan Qwarfordt på Calix berättar själv om samarbetet med Viaduct:


Vi jobbar mot bilindustrin och har kontakter över hela världen. Så Viaducts EDI-system mot våra kunder är mycket viktigt för oss.

Kommunikation är bra och vi får snabba svar. När problem uppstår hjälps vi åt att lösa dem. Själva tekniken i systemet behöver jag inte bry mig om, det sköter Viaduct med kunderna.

Johan Qwarfordt - Calix