Sök  

OPW

OPW är kända i världen för att tillverka effektiv och säker utrustning för att hantera bränsle och kemiska ämnen.

Vi har exempelvis hjälpt OPW att kommunicera enklare med vissa större kunder genom EDI. Sedan har vi även hjälpt dem med stöd och tester i samband med att de internt bytte affärssystem.

OPW använder sig även av en webbaserad konfigurator som Viaduct har byggt. Där kan deras kunder via ett webbgränssnitt bygga ihop färdiga lösningar utifrån ett antal byggstenar. Därefter kan en order göras på den skräddarsydda lösningen.

OPW berättar själva om samarbetet:


Vi har en EDI koppling som gör att vi kan kommunicera enkelt mot bland annat Volvo när det gäller order, leveransplaner, prognoser och även fakturering. Systemet har vi haft i många år och är mycket nöjda med det. De gånger vi behöver hjälp och support är Viaduct snabba och tillmötesgående.

Vi bytte affärssystem för ca 1 år sedan och då behövdes en EDI koppling som Viaduct hjälpte oss med. Fast vi ringde i sista sekund var de väldigt behjälpliga och ställde upp på ett bra sätt.

Resultatet blev precis som vi förväntade oss. Det är ju en teknisk lösning och det finns ett tydligt mål för hur det ska fungera. Och det fungerar precis som det ska!

Johan Viltling - OPW


www.opwglobal.com