Sök  

Webbyrå Örnsköldsvik

Våren 2014 öppnade vi ett kontor i Örnsköldsvik och tog med oss den erfarenhet vi hade byggt upp i Mälardalen sedan 90-talet. Våra fokusområden är fortfarande skräddarsydda webblösningar och elektroniska affärer.

Webbshop eller webbplats

Vi har lång erfarenhet av e-handel och att bygga webbutiker, kundorderportaler, intranät och helt skräddarsydda webblösningar med specialfunktioner. Som webbyrå kan vi även hjälpa dig att skapa sökmotoroptimerade webbplatser som är anpassade till dagens mobila plattformar.

Webbyrå - Umeå eller Sundsvall?

Om du letar efter en webbyrå i mellersta norrland, Ådalen och Höga kusten, från Sundsvall, Härnösand, Kramfors och Sollefteå i söder upp till Umeå i norr så kanske Viaduct i Ö-vik vara ett bra alternativ för dig?

Referenser

Vi bygger främst webbplatser baserade på vår egen plattform som det idag finns ca 150 företag och organisationer som använder. Några exempel på företag i Örnsköldsvik som använder webblösningar från Viaduct:


Viaduct webbyrå i Örnsköldsvik


EDI, E-handel och införande av e-faktura

Örnsköldsvikskontoret jobbar inte enbart som ren webbyrå utan fungerar även som ett säljkontor för våra övriga lösningar inom elektronisk affärskommunikation, EDI och e-handel.

Vi har sedan många år tillbaka arbetat med EDI och elektronisk affärskommunikation mot stora företag som exempelvis Scania, Bombardier, GE Healthcare samt flertalet av deras underleverantörer.

För att förenkla införandet av exempelvis e-faktura har vi också byggt webbaserade system för att sätta upp leverantörsanslutningar mot stora organisationer. Några av kunderna är exempelvis DFØ (Norska Staten) och Eskilstuna kommun.

Kontakta Viaducts kontor i Örnsköldsvik

Adress: Skolgatan 2C, 891 33 ÖrnsköldsvikE-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger