Sök  
Bygg en mobilanpassad webblösning!

Webbproduktion

Hemsida, webbsida, webbplats, sajt, webbsajt, webblösning... kärt barn har många namn! Idag är hemsidan den viktigaste marknadskanalen för många organisationer. Har man ingen hemsida så finns man inte.

Publiceringsverktyg, CMS

De allra flesta webbplatser är idag inte statiskt byggda utan istället baserade på ett publiceringsverktyg, ett CMS. De allra flesta vill själva ha kontrollen över sin hemsida. Med hjälp av Viaducts egenutvecklade publiceringsverktyg så uppdateras webbplatsen enkelt och kostnadseffektivt direkt via webbläsaren. Du behöver ingen särskild programvara installerad på din dator utan det räcker med en webbläsare och en internetuppkoppling.

Utbyggbar grundstomme

Våra hemsidor byggs alltid enligt en grundstomme, där vi tar fram en webbdesign och anpassar skalet efter din grafiska profil och dina önskemål. Det är sedan enkelt att bygga ut din hemsida efter hand med ytterligare komponenter utifrån de behov som verksamheten kräver. Exempel på tillägg till hemsidan kan vara webbshop, intranät, kalender, bildhantering, eller nyhetsfunktioner.

Sökmotorvänligt

Våra webblösningar har även bra stöd för att kunna göra sökmotoroptimering (SEO) på dina nyckelord.

Appar och mobilanpassad design

Vi kan dels bygga nativa mobilappar för iPhone och Android, men även anpassa dina webbsidor till ett mobilanpassat format. Idag sker en stor del av allt surfande via mobiltelefonen och att ha sin hemsida mobiltelefonanpassad har blivit en nödvändighet.
Ett populärt alternativ till en separat mobilanpassad hemsida är en responsiv webbplats. Alltså att den anpassar sig automatiskt till olika skärmbredder. Med responsiv design slipper du ha en separat webbplats för mobilen.

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras under en begränsad tid enligt GDPR.


Ange säkerhetskoden som visas till höger