Sök  
Sälj produkterna på nätet!

Starta webshop

E-butik, webshop, webbutik, e-shop, kundorderportal... även här finns det många namn som beskriver samma sak. Allt handlar om en webbportal där du säljer till dina kunder. Antingen riktad direkt mot konsumenter, B2C business-to-consumer, eller mot företag B2B business-to-business.

Viaduct - experter på B2B

När du väljer att starta din webbutik hos Viaduct så kan du antingen bygga den på våra standardmoduler, eller så gör vi något som är helt skräddarsytt för din verksamhet. Viaduct är experter på B2B, integrationer med andra system och EDI.

Att tänka på vid e-handel

När du startar e-handel finns det många saker att tänka på. Vår webbutikslösning innehåller delar som hanterar order, kundregister, produktregister, kundgrupper och kundtyper. Vi har även stöd för olika betalnings- och leveranssätt, moms och valutor, rabatter, prislistor, lagerhantering och kopplingar mot återförsäljare.

Betalningslösningar

Vi kan länka ihop din webbshop med allt från kortbetalning till faktura och delbetalning, mot flera av de stora tjänsterna, exempelvis Paypal, Dibs, Ecster och Klarna. Vi hjälper dig välja den mest kostnadseffektiva lösningen genom att jämföra olika.

Transporttjänster

Våra webbutiker kan även ha stöd för transporttjänster mot exempelvis Posten, Bring, DB Schenker, DSV, DHL, via kopplingar som Unifaun Online.

Import och export

Våra lösningar har stöd för import och export av exempelvis artikelregister, kundregister, prislistor och artikelkategorier. Det finns även moduler för att skapa mallar och läsa in olika leverantörers prislistor.

Integrera med ditt affärssystem

Viaduct har även kunskaper om flera av våra mest vanliga affärssystem så vi kan med största sannolikhet även hjälpa dig att bygga integrationer mellan dessa och din webbshop. Här går det att bygga både direktförbindelser eller funktioner för export och import som körs manuellt.

EDI

Om du exempelvis vill få in ordrarna som EDI så kan vi även anpassa shoppen så att den använder den typen av meddelanden.