Sök  
Sälj produkterna på nätet!

Webbshop

E-butik, webbshop, webbutik, e-shop... även här finns det många namn som beskriver samma sak. Antingen handlar det om e-handel riktad mot konsumenter, B2C business-to-consumer, eller mot företag B2B business-to-business.

När du väljer att bygga din webbutik hos Viaduct så kan du antingen bygga den på våra standardmoduler, eller så gör vi något som är helt skräddarsytt för din verksamhet.

Att tänka på vid e-handel

När du startar e-handel finns det många saker att tänka på. Vår webbutikslösning innehåller delar som hanterar order, kundregister, produktregister, kundgrupper och kundtyper. Vi har även stöd för olika betalnings- och leveranssätt, moms och valutor, lagerhantering och kopplingar mot återförsäljare.

Kortbetalning

Vi kan länka ihop din webbshop med kortbetalning (bankkort och kreditkort) mot flera av de stora tjänsterna, exempelvis Paypal och Dibs. Vi hjälper dig välja den mest kostnadseffektiva lösningen genom att jämföra olika.

Fakturalösningar

Din e-butik kan även länkas mot en fakturalösning. Exempelvis Klarna.

Transporttjänster

Våra webbutiker kan även ha stöd för transporttjänster mot exempelvis Posten, Bring, DB Schenker, DSV, DHL, via kopplingar som Unifaun Online.

Integrera med ditt affärssystem

Viaduct har även kunskaper om flera av våra mest vanliga affärssystem så vi kan med största sannolikhet även hjälpa dig att bygga integrationer mellan dessa och din webbshop. Här går det att bygga både direktförbindelser eller funktioner för export och import som körs manuellt.

EDI

Om du exempelvis vill få in ordrarna som EDI så kan vi även anpassa shoppen så att den använder den typen av meddelanden.

Vi hjälper dig att lyckas!

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan!
E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:
Ange säkerhetskoden som visas till höger