Sök  

PEPPOL faktura

Från och med 1 april 2019 kommer en ny lag börja gälla i Europa där man säger att elektronisk faktura (e-faktura) måste användas vid affärer med offentlig sektor.

Kravet på att skicka e-faktura gäller alla upphandlingar som påbörjas efter detta datum. Samtidigt som detta krav börjar gälla så kommer även en ny europeisk standard (PEPPOL BIS Billing 3.0) att etableras i Sverige under 2018.

PEPPOL är i grunden en förkortning för Pan-European Public Procurement On-Line. Enkelt förklarat är det en lösning för elektroniska inköp framtagen på europeisk nivå för att göra e-handel och e-upphandling enklare.

Är ni redo för PEPPOL-fakturor?

Viaduct har smidiga lösningar både för organisationer inom offentlig sektor som vill ta emot fakturor och även de leverantörer som skickar fakturor till dessa organisationer. Vi är en certifierad accesspunkt för PEPPOL och hanterar lagkravet om e-faktura.

Kontakta Viaduct för mer information om fakturor med PEPPOL
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer