Sök  

Monitor affärssystem

MONITOR är ett affärssystem som är optimerat för små- och medelstora företag främst inom tillverkande industri.

Integrera Monitor affärssystem

Viaduct har genom åren gjort många integrationer mot MONITOR ERP och har bland annat stöd för affärssystemet i EDI-konceptet Edionet. Det finns redan färdiga moduler skrivna för Monitor i Edionet Supplier men kan även anpassas vid behov. Om du som leverantör använder dig av MONITOR som affärssystem, tveka inte att kontakta Viaduct om du vill integrera det mot din EDI-lösning.

Kommunicera med de som inte har Monitor

MONITOR har en egen lösning där man enkelt via XML-filer kan kommunicera med kunder och leverantörer som redan har samma affärssystem. Alltså en MONITOR-till-MONITOR-kommunikation. Men om era parter har ett annat affärssystem i andra änden så finns det inget enkelt sätt. Här har Viaduct bra lösningar. Vi kan vara er tolk och översätta MONITOR-formatet till andra format.

EDI-meddelandeformat som stöds i Monitor affärssystem

Till MONITOR affärssystem finns ett EDI-tillägg som består av ett antal olika EDI-meddelandeformat som kan skickas till kunder och leverantörer. De format som stöds är leveransplan, order, orderbekräftelse, leveransavisering och faktura.

Webbshop kopplat till Monitor

Viaduct har färdiga moduler för att koppla vår webbshopsplattform till MONITOR. Så är ni i behov av att ha en kundorderportal på webben med MONITOR i bakgrunden så har Viaduct en färdig lösning.

Redo för Monitor G5

Viaduct är redo och har byggt integrationer med stöd för den senaste tekniken med MONITOR version G5.
MONITOR - ERP System